KIBSca - SSL Серверски сертификати
Квалификувани сертификати
Сертификати за сервиси
SSL сертификати
Code Signing сертификати
Временски печати
 • Цени на сертификати

 • Ценовник за Персонални сертификати
 • Ценовник за SSL сертификати
 • Ценовник на дополнителни услуги
 • Начин на плаќање
 • Регистрациона канцеларија
 • Локални регистрациони канцеларии
 • Застапници
 • -->

  Што ја инспирира довербата кон веб локациите?

  Основниот одговор би бил: SSL сертификатите на глобално признати и прифатени издавачи на сертификати како Symantec, GeoTrust и Thawte.
   

  Кој SSL сертификат е соодветен за потребите на мојата компанија?

  Да помогнеме. Изберете сертификат кој ги задоволува Вашите потреби  според нивото на заштита кој го барате и/или според начинот на примена

  Secure Site Pro with EV Купи -> Secure Site Pro with EV
  Secure Site with EV Купи -> Secure Site with EV
  Secure Site Pro Купи -> Secure Site Pro
  Secure Site Купи -> Secure Site

  SSL123 Certificates Kупи -> SSL123 Certificates
  SGC Supercerts Kупи -> SGC Supercerts
  SSL Web Server Certificates Kупи -> SSL Web Server Certificates
  SSL Web Server Certificates with EV Kупи -> SSL Web Server Certificates with EV
  SSL Web Server Wildcard Kупи -> SSL Web Server Wildcard

  Quick SSL Premium Kупи -> Quick SSL Premium
  True BusinessID Kупи -> True BusinessID
  True BusinessID EV Kупи -> True BusinessID EV
  True BusinessID Wildcard Kупи -> True BusinessID Wildcard

  Издавачот на сертификати КИБС е тука да ви даде експертска поддршка во робусниот процес на избор на SSL сертификат и автентикација при издавање на избраниот SSL сертификат.

  Како да купам SSL сертификат?

  Процесот на купување започнува со притискање на копчето купи покрај избраниот сертификат:

  •     1. Пополнете ги податоците во веб формата кои се потребни за издавање на сертификатот.
  •     2. Отпечатете го пополнетиот формулар. Лицето кое правно ја застапува Вашата компанија треба да го потпише формуларот.
  •     3. Платете го износот за сертификатот користејќи ги информациите за плаќање наведени во формуларот.
  Контакт Сертификати Правила за приватност Мапа на сајтот Помош

  © 2016 КИБС АД Скопје. Сите права задржани.